Zwerfkat werd gevonden en gered op straat terwijl ze een enorme tumor in haar bek had

Weet je wat er erger is dan als dier op straat te moeten leven? Een dier dat op straat woont en dringende medische zorgen nodig heeft. Keta, een kat die amper een jaar oud is, bevond zich in die situatie. Gelukkig vond Unwanted NYC Pets haar in een “high-kill shelter” en gaven haar de medische zorgen die ze zo nodig had.

Keta had een tumor ter grootte van een baseball in haar mond. Ze was uitgehongerd en haar redders zagen meteen dat ze een sterke wil om te leven had.

De operatie was niet zonder risico: ze moest misschien de rest van haar leven door een tube eten, ze zou een oog kunnen verliezen of zo misvormd zijn dat ze nooit meer een thuis zou vinden. De tumor werd onderzocht en er werd een plan opgesteld.

Keta spinde zelfs tijdens het onderzoek. Dr. Tomas Ingernuso verrichtte een wonder. Hij verwijderde de tumor en Keta is nu herstellende!

De huid waar de tumor vroeger zat, begon terug te groeien en Keta eet nu weer helemaal zelfstandig. Eten is voor Keta nu een stuk eenvoudiger dan toen ze die vreselijke tumor in haar mond had zitten.

Om haar kerstwonder compleet te maken, heeft ze een eeuwige thuis nodig!

Keta verdient het om verwend te worden. Kan jij helpen?

DEEL deze prachtige transformatie met je vrienden!


Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.