Zwerfhonden slapen voor het winkelcentrum. Dan doen mensen iets super-aardigs

Hoewel honden een dikke vacht hebben, lijden ze in de winter nog altijd onder de koude als ze buiten zonder onderdak moeten wonen. Sommige honden raken zelfs onderkoeld en sterven tijdens de winter. Enkele lieve en attente mensen in Istanbul in Turkije doen wat ze kunnen om de dakloze honden in hun stad te helpen.

De temperaturen zakten er onder het vriespunt en er viel zelfs sneeuw. Kijk nu wat er gebeurt! De honden kregen dekentjes om zich onder te stoppen en karton om hen van de koude grond af te houden. Wat een geniaal idee!

Afbeelding: Ali Celik

Volgens Ali Celik waren er die dag drie “engelen” die de honden hielpen. Ze kregen niet alleen dekentjes, maar elke hond kreeg ook te eten. De honden moeten gedacht hebben dat ze in de hemel waren aanbeland.

Afbeelding: Ali Celik

Van dakloos en koud, maar lekker warm en een maaltijd voorgeschoteld krijgen – dat is nog niet zo slecht.

Afbeelding: Ali Celik

Deze gelukkige puppy heeft zelfs een dak boven zijn hoofd tot de storm gaan liggen is. En dat in een winkelcentrum in het hartje van Istanbul!

Afbeelding: Ali Celik

Penti, een kledingwinkel, liet de honden zelfs in hun winkel binnen. Goed gedaan! Hopelijk vinden deze honden snel een definitieve thuis.

DEEL dit hartverwarmende gebaar met je vrienden!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.