Zwerfhonden, die een band met elkaar hebben, worden in een asiel van elkaar gescheiden. Maanden later is hun hereniging hartverwarmend!

Zoals Romeo en Juliet – maar dan zonder de zwaarden en de dood! En nou, ook zonder mensen, maar dan met honden. Twee straathonden. Abby Riley werd van de straat gered en naar het asiel gebracht. Maar ze brak uit en men trof haar aan naast een andere hond, een Duitse herder.

Ze waren onafscheidelijk geweest op straat en eindelijk hadden ze elkaar terug gevonden. Helaas werd de partner van Abby al snel alleen geadopteerd. Abby was niet echt sociaal en had nog wat training nodig. En na zes maanden vond ook zij een nieuwe thuis. Kort daarop vond ze ook een nieuwe vriend.

De familie van Abby wilde een nieuwe vriend voor haar zoeken. Rebecca en Alycia – haar baasjes – ontdekten dat haar vroegere vriend naar het asiel was teruggebracht.

Rebecca en Alycia gingen de Duitse herder ophalen en maakten zich klaar voor de grote reünie.

De twee hadden niet veel tijd nodig: ze herkenden elkaar meteen. Bekijk de onderstaande video met een zakdoekje in de hand en DEEL dit hartverwarmende bericht met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.