Zwerfhond in het bos is werkelijk doodsbang voor mensen, dus doen ze alsof ze levenloos op de grond liggen

Hij is doodsbang en hongerig. Niemand kan bij hem in de buurt komen. Maar alles verandert wanneer hij dit meisje op straat ziet liggen.

Wekenlang dwaalde de hond alleen door de bergen van Evans Creek in de Verenigde Staten. Van zodra iemand hem wilde benaderen, vluchtte hij angstig weg. Ze noemden deze hond “Bear”. Maar afgezien van zijn eenzaam bestaan, heeft hij niets weg van een echte beer, want hij is vel over been.

Amanda Parkinson Guarascio en Dylan hoorden over het arme dier. Ze besluiten om naar de bergen te trekken om het dier te redden. Ze zetten zich aan de kant van de weg en probeerden hem te lokken met voedsel, maar tevergeefs. De hond had duidelijk hulp nodig, maar hij liet zich gewoon niet benaderen.

Daarom besluiten de redders om een andere methode te gebruiken. Amanda gaat op de grond liggen en doet of ze gewond is. Ondertussen waarschuwt Dylan het opkomende verkeer zodat ze het meisje niet zouden aanreden.

“Na een tijdje geschiedde het wonder: Bear kwam naast me zitten” vertelde Amanda. Bear nestelde zich naast haar om haar op te warmen. Eindelijk had Amanda het vertrouwen van de hond gewonnen. “Vanaf dat moment besliste hij dat er geen reden meer was om te vluchten. Hij liet zich oppakken en ik kon hem naar de auto dragen.”

Bear krijgt nu eindelijk de verzorging en de liefde die hij zo nodig had. Maar bovenal heeft hij er twee geweldige vrienden bij!

Wat een geweldige actie van Amanda en Dylan! Dankzij hun vastberadenheid om deze arme en bange hond te helpen, heeft hij nu de kans op een nieuw leven gekregen.

Amanda en Dylan hebben echt iets prachtig verwezenlijkt. Urenlang hielden ze zich aan hun plannetje om dit arme dier te redden en niets kon hen tegenhouden. Als ook jij onder de indruk bent van de vastberadenheid van deze dierenvrienden, DEEL dit bericht dan met iedereen die je kent!

Bron en afbeeldingen: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.