Zwangere teckel heeft gigantische buik. Maar de redders staan perplex wanneer ze begint te bevallen.

We zijn dol op verhalen over honden die door liefdevolle mensen gered worden. Helaas betekent dit ook vaak dat de hond eerst werd mishandeld of verwaarloosd door zijn vorige eigenaren. In dit hartverscheurende verhaal leren we over de moed en de kracht van Maria, een verlamde, zwangere en achtergelaten teckel, die gedwongen werd om te fokken en dan voor dood werd achtergelaten. Gelukkig vond een dierenwelzijnsgroep haar net op tijd en gaven Maria een nieuwe leven.

Maria is een opmerkelijke hond. Ze werd verlamd en zwanger aangetroffen, maar om de puppy’s met een keizersnede ter wereld te brengen, zouden ze $3.000 nodig hebben. Toen ze gered werd door Friends Of Emma, een reddingsorganisatie uit Texas, bleek ook nog eens dat ze aan anemie leed. Dit was wellicht te wijten aan verschillende infecties met vlooien die ze in het verleden had opgelopen.

Het was duidelijk dat Maria ook emotioneel zwaar te lijden had, enerzijds omwille van de vreselijke omstandigheden waarin ze werd gehouden om te fokken en anderzijds omdat ze bezorgd was over het welzijn van haar puppy’s. Maar gelukkig hadden deze geweldige vrijwilligers zich tot doel gesteld om haar leven en dat van haar puppy’s te redden.

Bekijk de ongelofelijke reddingsoperatie hieronder en vergeet deze video niet te DELEN met iedereen die je kent!

Bron en afbeelding: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.