Zwangere moedertijger verbluft verzorgers als een tweede kleine zich aandient, nadat de eerste enkele minuten eerder werd geboren

Getuige zijn van een dier dat bevalt, is een ervaring die niet iedereen van ons zal meemaken. Maar gelukkig zijn er video’s waardoor we toch een beetje van dergelijke, unieke gebeurtenissen kunnen meegenieten. Misschien dat we dit soms zelfs een beetje onderschatten. Een moeder die na maanden haar baby gedragen te hebben eindelijk nieuw leven schenkt – echt een mirakel!

tijger

Vandaag krijgen we de gelegenheid om te zien hoe een tijgermoeder het leven aan een klein welpje schenkt.

Terwijl een verzorger aandachtig toekijkt, bevalt mama tijger van een haar kleintje. Anderen zien live via de camera in het verblijf mee. Iedereen is werkelijk uitgelaten van vreugde met de nieuweling, maar het duurt niet lang voor de bezorgdheid toeslaat. De bevalling is al twee minuten achter de rug en het welpje blijkt niet te ademen. De verzorgers horen een kort gepiep, maar ze vrezen dat ze tussenbeide moeten komen om het leven van het pasgeboren tijgertje te redden.

Eindelijk toont het kleintje dan toch een teken van leven en alle getuigen halen opgelucht adem. Maar de dag is nog niet over. Er is nog een tijgertweeling onderweg!

DEEL deze adembenemende beelden met je vrienden op Facebook!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.