Zwangere hond heeft een geheim in haar dikke buik. En zodra ze haar eerste baby baart, kom je te weten wat het is

Het wonder van het leven is prachtig om zien. Niet iedereen vindt het echter aangenaam om een menselijke bevalling te zien. Als je maag dit niet aankan, is een geboorte van een huisdier misschien een alternatief. In deze video bevalt een hond van een prachtige nest puppy’s. Nadat een Amerikaanse Stafford genaamd Diva en een herdershond Joey verliefd werden, waren ze klaar om een gezinnetje te stichten. En algauw werd Diva zwanger!

geboorte1

Na amper 59 dagen zwangerschap was de buik van de hond helemaal opgezwollen. Ze droeg een mooi nest puppy’s en ze was klaar om ze op de wereld te zetten. Toen de onervaren moeder haar eerste pup leverde, moest ze even gaan zitten om diep adem te halen. Dit was allemaal een beetje te veel voor haar.

Er zaten echter nog een paar puppy’s aan te komen. Haar eigenaars maakten het proces iets gemakkelijker door telkens de vruchtzak open te scheuren. Van zodra de puppy’s geboren werden, gingen ze onmiddellijk naar mama om melk te drinken.

geboorte2

Een voor een kwamen er meer puppy’s uit Diva. Op het einde van de video zien we dat alle 13 puppy’s succesvol geboren werden. Dat is nog eens een groot gezin!

DEEL deze fascinerende video met je vrienden!


Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.