Zoon gaat naar de hogeschool en belt nooit, dus post mama een video op Facebook die helemaal viraal gaat.

Kinderen zien afstuderen aan de middelbare school en ze naar de universiteit of de hogeschool zien vertrekken is voor elke ouder een moeilijke overgang. De eerste achttien jaar van hun leven zien we onze kinderen vrijwel elke dag. Maar van zodra ze verder gaan studeren, verandert dat allemaal. Vanaf dat moment strekken ze min of meer hun vleugels uit. Het is een grote stap en het is normaal dat we elke dag toch even willen horen hoe het met ze gaat.

Daarom kunnen we ons wel inbeelden hoe deze moeder uit Pennsylvania zich voelde. Ann Pinto McCarney had het lastig toen haar zoon Liam aan de hogeschool ging studeren. Tijdens de eerste twee weken zat de moeder er verveeld mee dat haar zoon nooit eens een keertje belde. Ze wendde zich gefrustreerd tot Facebook en postte een videoboodschap die razendsnel viraal ging en ondertussen miljoenen keren werd bekeken.

In haar “razernij” praat mama over haar vroegere rol als de baas en persoonlijke chauffeur van haar zoon. Mijn favoriete gedeelte was daar waar ze haar zoon herinnert hoe hij een smartphone moet gebruiken!

DEEL deze hilarische video met alle ouders die je kent!


Bron en afbeelding: Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.