Zo ziet het eruit als een hond eindelijk een thuis krijgt

Tyrion werd in 2015 gevonden toen hij ronddwaalde op een drukke baan in Los Angeles. Hij leek erg overstuur en kon elk moment aangereden worden.

hond1

Hope for Paws, een dierenwelzijnsorganisatie uit Los Angeles, kreeg een telefoontje over Tyrion en ze rukten onmiddellijk uit om hem te helpen.

hond2

“De hond wandelde naar hun auto, maar probeerde zich te verbergen”, vertelt Eldad Hagar, de oprichter van Hope for Paws.

hond3

De redders slaagden er toch in om hem te vangen. Aanvankelijk was Tyrion erg nerveus en had erg veen pijn. Bij de dierenarts bleek dat hij meer dan 200 teken in zijn lichaam had. De eerste dagen sliep hij gewoon om terug krachten te winnen.

hond4

Eindelijk begon hij met zijn staart te kwispelen en begon hij te genezen. Enkele maanden na zijn redding werd hij in een pleeggezin ondergebracht. Tyrion werd geadopteerd in een liefdevolle familie met twee ouders en twee zusjes. Hij kreeg zelfs een nieuwe naam: Amos.

Vandaag is Amos een heel andere hond en in zijn nieuwe thuis bloeit hij echt helemaal open.

hond5

“Hij is erg zachtaardig”, zegt Lisa Kendall, de nieuwe mama van Amos. “Een beetje lui om eerlijk te zijn. Hij verwelkomt ook iedereen in ons huis. Iedereen die hem ontmoet, is op slag verliefd.”

hond6

Aanvankelijk was hij echter schuchter maar ondertussen is er niets dat hij niet kan. Hij houdt er vooral van om op te trekken met zijn zusjes.

hond7

Amos is lief en vriendelijk tegen elke persoon die hij op zijn weg tegenkomt. Zijn redding veranderde zijn leven compleet.

hond8

“De buren zijn jaloers op hem over hoe braaf hij zonder leiband in de tuin blijft zitten. Hij is een geweldige hond en we houden erg veel van hem”, voegt Kendall er nog aan toe.

DEEL dit bericht om mensen aan te moedigen een hond te adopteren in plaats van te kopen!


Bron: The Dodo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.