Zijn zwangere vrouw poseert voor een foto. Als de arts DIT ziet, stopt haar hart!

Enkele jaren geleden leerde een koppel in Wisconsin dat ze hun eerste kind verwachtten. Laura en Kevin konden niet wachten op de eerste echofoto en om aan het avontuur van het ouderschap te beginnen. Het was tijdens dat bezoek aan de dokter dat het verhaal een verrassende wending kreeg.

vrouw

Laura zag aan het gezicht van de gynaecoloog dat er iets vreemds aan de hand was, dus vroeg ze of alles goed was. Alles was uitstekend – ware het niet dat er drie hartslagen in plaats van een te zien was. “Ik dacht dat mijn hart stopte” vertelde Laura. Het nieuws van een drieling sloeg in als een bom voor het koppen en de artsen. Dit omdat de baby’s op een natuurlijke wijze verwerkt werden en er in hun families geen geschiedenis bestond van meerlingen. De kans om op natuurlijke wijze een drieling te verwekken, is een op 8.000.

Laura bracht de drieling 2,5 maanden ter vroeg op de wereld en schonk het levenslicht aan drie prachtige meisjes. Een andere verrassing was dat de kinderen op Vaderdag geboren werden. Maar er is nog iets anders dat Hannah, Norah en Lucy zo ongelooflijk bijzonder maakt … en de kans dat dat gebeurt, ligt tussen een op 60.000 en een op twee miljoen.

Bekijk de onderstaande video om te ontdekken wat er nog zo speciaal was aan deze drieling en DEEL dit opmerkelijke verhaal met je vrienden op Facebook!


[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.