Haar zieke vader stond op het punt om te gaan sterven, maar toen dook dit rendier op

Het verhaal van Latricia Thomas gaat als een lopend vuurtje over het internet, en voor een goede reden. In een aangrijpend verhaal over het heengaan van haar vader wordt een onvervalst mirakel onthuld.

Afbeelding: www.pawmygosh.com

Van Latricia Thomas:

“Bedankt voor alle bemoedigende woorden na het overlijden van mijn vader. Ik wilde een verhaal met jullie delen dat ik schreef over zijn laatste dagen en voorlas op zijn begrafenis. Toen mijn vader een jager was, kon je hem bij de opening van het seizoen elk jaar in een boom vinden. Na verloop van tijd ruilde hij zijn geweer in voor een camera en leerde zijn kinderen en kleinkinderen over zijn hobby.

Vorige week, twee dagen voor zijn overlijden, ontmoette papa zijn hert. Het was prachtig. Hij kwam naar het venster waar mijn papa in zijn favoriete stoel zat en keek hem recht in de ogen aan.”

Afbeelding: www.pawmygosh.com

“Enkele minuten later stond hij op de veranda, en probeerde hij letterlijk binnen te geraken. Papa stond recht, in een zeldzame energieopwelling, opende de deur en stak zijn hand naar buiten. En dat hert, dat hij nooit eerder gezien had, ontspande helemaal onder zijn hand en liet mijn vader hem strelen. Een wild dier dat voor enkele minuten zo tam als een hond was. Mijn papa keek naar hem, en hij keek naar papa en papa zei gewoonweg: ‘Ik ben klaar.”

Afbeelding: www.pawmygosh.com

Volgende pagina

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.