Zie hoe deze honden bevrijd worden van hun kettingen. Je gaat gegarandeerd huilen van geluk!

Geen enkele hond verdient het om door zijn eigenaars verlaten te worden, zeker wanneer er overal wel asielen zijn waar ze de nodige zorgen en liefde krijgen als ze niet meer gewenst zouden zijn. Helaas zijn er nog altijd mensen die zelfs de vergoeding voor het asiel niet willen betalen, en ze gewoon achterlaten waar ze kunnen. Dankzij de inspanningen van een lieve dame genaamd Belinda werd er toch nog gezorgd voor deze twee honden die door hun eigenaar harteloos aan hun lot werden overgelaten.

Afbeelding; Hype Dojo

Belinda staat er alleen voor en heeft het niet altijd gemakkelijk, maar voor honden doet ze gewoon alles wat ze kan. De geweldige vrijwilligers van Coalition to Un-Chain Dog kwamen Belinda ter hulp om hun leven wat comfortabeler te maken. Ze bouwden een mooie omheining voor de honden en voorzagen ook een beetje hooi om hen warm te houden. De twee honden konden niet gelukkiger zijn toen ze eindelijk van hun kettingen bevrijd werden. Ze rennen nu terug rond als kleine puppy’s!

Hieronder zien we het hartverwarmende moment dat Mama en Oreo bevrijd worden! DEEL deze prachtige video met elke hondenliefhebber die je kent!

    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.