Zenuwachtige hond is doodsbang voor operatie. Dan zingt dierenarts prachtig nummer van Elvis om haar te kalmeren.

Laten we eerlijk zijn: niemand houdt ervan om geopereerd te worden. Die vrees voor het onbekende doet zelfs de moedigsten onder ons twijfelen. Dat geldt ook voor Ruby, een schattige hond die geopereerd zou worden. Ruby werd voor een operatie binnengebracht in het Fox Hollow Animal Hospital in Lakewood, Colorado, en ze was op van de zenuwen. Maar niet gevreesd, Dr. Ross Henderson was er om haar te helpen!

Dr. Ross, een dierenarts, is goed vertrouwd met het opereren van dieren, en dus ook met doodsbange en zenuwachtige dieren.

De goede dokter bedacht een manier om hen te kalmeren.

“Of het nu de persoonlijke aandacht is of de melodie, we weten het niet”, zei Darcy Holloway, de manager van het ziekenhuis.

In de onderstaande video zien we hoe Dr. Ross deze lieve hond helemaal gerust stelde. Het enige wat hij daarvoor nodig had, was een gitaar en zijn zoete stem.

“Soms heeft je patiënt gewoon dat extra zetje nodig om zich comfortabel te voelen op de dag van hun operatie”, schreef het ziekenhuis. “Dr. Ross heeft deze techniek goed onder de knie en Ruby was hem daarvoor erg dankbaar.”

Bekijk het vertederende moment hieronder en DEEL deze geweldige dierenarts met je vrienden!


Bron en afbeelding: LittleThings

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.