Ze zegt tegen de vermoeide boxer, dat hij naar bed moet gaan. Maar de reactie van de hond hierop bezorgde me tranen van het lachen [video]

Als je kinderen hebt gehad, weet je dat het altijd een heuse strijd is om hen in bed te stoppen. Ze denken dat ze al weten wat het beste voor hen is en denken zelf te weten wanneer ze moeten gaan slapen. Maar jij bent de volwassene en kijkt voor hun bestwil voor hen uit. En het bewijs is overweldigend: slaap helpt mensen om meer succesvol, gelukkiger en minder gestresseerd te zijn.

Maar kinderen zijn niet de enigen die ruzie maken over bedtijd. Deze video bewijst dat ook andere dieren, vooral honden, al eens laat willen opblijven. Aanvankelijk was Roxanne Miller een beetje boos dat haar schattige boxer niet wilde gaan slapen. Maar toen ze besefte dat hij dit elke avond zou doen, wat ze ook zou proberen, besliste ze om dan maar toe te geven op dit punt.

Ze nam haar camera erbij en filmde dit hilarische moment en postte het op het internet. Nu kunnen we samen met haar lachen hoe haar boxer ruzie maakt over bedtijd! Bekijk de hilarische video hieronder en DEEL dit bericht met elke hondenliefhebber die je kent!

Bron: Rumble.com ; Afbeelding: AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.