Ze zeggen tegen de hond, dat hij een vriendje in het asiel uit mag zoeken. Waar ze mee thuis komen is SCHITTEREND!

We weten allemaal dat honden en katten doorgaans niet de beste vrienden zijn. Dat zijn ze althans niet tenzij ze samen worden opgevoed. Maar Raven de hond en Woodhouse de kat leken zich daar niets van aan te trekken. In plaats daarvan zijn ze twee handen op een buik. Maar het verhaal over hoe ze elkaar ontmoetten, is echt heel bijzonder.

Afbeelding: Facebook

Omdat het gezin zo een geweldige ervaring had met hun hond wilden ze nog een ander dier adopteren. En om tot een succesvolle match te komen, lieten ze hun Husky gewoon zelf een maatje uitkiezen in het asiel. Maar de topkeuze van Raven was niet een dier dat iemand zou verwachten …

De familie wandelde met Raven door het asiel zodat ze een vriendje zou kunnen uitkiezen. Toen Raven haar oog op Woodhouse liet vallen, was het liefde op het eerste gezicht. De twee pasten perfect bij elkaar!

Afbeelding: Facebook

Hoewel het niet was wat ze verwachtten, namen ze Woodhouse mee naar huis. Ze smeekten dat alles goed zou komen en dat het stel een hechte vriendschap zou ontwikkelen. Maar ze hoefden zich geen zorgen te maken, want Woodhouse werd al snel een deel van de familie.

Vanaf het begin waren de twee onafscheidelijk. Raven en Woodhouse sliepen samen en deden gewoon alles samen. Woodhouse lijkt te weten dat Raven hem uitkoos en elke dag weer toont hij zijn dankbaarheid.

DEEL deze geweldige vriendschap met je vrienden op Facebook!

Bron: YouTube en Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.