Ze werd gepest omdat ze er zo uitzag. Tot ze DIT deed en iedereen met verstomming sloeg …

Je staat op het punt om een ongelooflijke vrouw te ontmoeten die zowat alles tegen had in het leven – en daarbij letterlijk haar eigen leven redde. Tracy werd zolang ze zich kan herinneren gepest omwille van haar gewicht. Al op zeer jonge leeftijd gaven haar klasgenootjes de vrouw de meest vreselijke bijnamen, zowel in haar gezicht als achter haar rug. Artsen waarschuwden haar hele leven lang, maar ze leerde haar tranen te verbergen en leefde in ontkenning. Eten werd haar vlucht en ze deed alsof ze gelukkig was. Maar diep vanbinnen voelde ze zich ellendig.

vrouw

Toen ze 150 kilo weeg, was ze dodelijk zwaarlijvig en had ze een hoog risico op kanker, hartziektes en diabetes. Ze wilde wanhopig haar levensstijl veranderen, maar op dit punt zouden velen het opgegeven hebben. Dat is waarom ik het niet geloven toen Tracy haar verhaal vervolgde en zei dat ze professionele hulp had gezocht en zich helemaal wijdde aan de grote uitdaging die haar stond te wachten.

Wacht tot je ze ziet op het einde van deze video, een jaar later, nadat ze 90 kg afviel, en dat zonder operatie. De transformatie is werkelijk verbluffend!

Als ook jij onder de indruk bent van het verhaal van deze moedige vrouw, DEEL dit bericht dan met je vrienden op Facebook. Zij bewijst dat niets onmogelijk is.

[sociallocker id=”11480″]

[/sociallocker]

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.