Ze was zo zwaar mishandeld, dat ze bijna de nacht niet overleefde… Totdat haar redders kwamen [video]

Als je het wil hebben over engelen op aarde, is dat precies wat deze mannen en vrouwen zijn. Ze wijden hun leven aan het redden van verwaarloosde en mishandelde dieren. Dat is de missie en het doel van Hope for Paws. Op een avond kregen ze een telefoontje van Lisa Chiarelli die melding maakte van een gewonde hond. De mishandelde hond zou de nacht wellicht niet overleven. Hope for Paws zijn haar beste mensen uit om de hond te vinden en een tweede kans te geven in het leven. Wat er vervolgens gebeurde was intens emotioneel …

hond

Twee geweldige mensen volgden de hond gedurende twee uur tot het dier in een donker steegje instortte. Daar wachtten ze op de redder, die de video filmde, en zijn helpende hand aanbood. Met de hondenleiband in de hand probeerde hij wanhopig het vertrouwen van het mishandelde dier te winnen. De hond had echter geen hoop en had het leven opgegeven. Uiteindelijk stond ze toch toe dat de man de halsband rond haar nek legde, wat hoogst ongebruikelijk is voor een straathond als deze.

Toen ze het dier naar de auto wilden brengen, zagen ze pas goed de ernst van haar verwondingen. In de dierenkliniek werd vastgesteld dat de pitbull – die ze Cadence doopten – werd gebruikt als aas.

Nadat ze behandeld werd, begon Cadence vrienden te maken. Mensen begonnen haar te bezoeken en andere honden toonden haar de liefde die ze nodig had om haar levenswil te herwinnen.

DEEL dit aangrijpende verhaal met je vrienden en familie!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.