Ze waarschuwt in haar brief voor alle vrouwen die van honden houden. Er is niets gevaarlijker voor singles als deze voorliefde

Niemand kan kiezen op wie hij verliefd wordt. De “schuld” daarvoor is eerder een mix van hormonen, aantrekkingskracht, karakter en een tikkeltje extra wat we niet goed kunnen benoemen. Men ziet de fouten van anderen dan als schattige gebreken en men is bereid veel te aanvaarden. De Argentijnse María Rosa Infante leidt een dierenasiel en heeft een ontroerende en geestige brief geschreven over aan wat men zich kan verwachten als men verliefd wordt op een vrouw die van honden houdt. Hier is haar waarschuwing:

“Word nooit verliefd op een vrouw die van honden houdt – daar moet je aan weerstaan! Dank je dat ik overdrijf? Een vrouw die van haar hond houdt, is totaal gestoord. Ze gelooft in de ware liefde en zal dit geloof nooit opgeven. Ze weet dat ze na een zware dag op het werk naar huis kan komen om er opgewacht te worden door iemand die onvoorwaardelijk van haar houdt. Een liefde die gepaard gaat met likjes en kussen.

Ze kent en geniet van het gevoel dat haar elke dag mooie moment biedt. Zonneschijn of regen: naar buiten gaan, is bij elk weertype leuk. Ze geniet van het gevoel dat haar beste vriend evenveel van haar houdt. Ze voelt zich beschermd.

Ze kan met haar viervoeter van de stilte genieten en een eenvoudige blik geeft haar vrede en rust. De hond weet en is zeker dat trouw natuurlijk en normaal is. Er is niets dat gedwongen moet gaan of worden.

De vrouw die van een hond houdt, kan schattig zijn als een puppy, maar wild als een wolf. Ze kent het ware gevoel en die zal jij met haar moeten delen.

Zo’n vrouw is werkelijk gek. Zo gek dat ze zonder aarzelen alles riskeert om te beschermen wat haar lief is: haar viervoetige vriend. Deze vrouw zal lachen en niets zeggen wanneer hij tijdens het middageten om een hapje bedelt.

Word in geen geval verliefd op dergelijke vrouw. Ze weet alles over genegenheid, trouw, beloftes en hoe men die waarmaakt. Zonder grenzen en zonder aarzelen. Daarom moet je goed weten waar je aan begint, want zo’n vrouw kan af en toe best opvliegend zijn.

Ze ergert zich niet over de haren op haar kleding, maar draagt ze als een medaille. Ze houdt zoveel van haar hond dat hij in elk geval altijd aan haar zijde moet zijn, totdat de tijd van het pijnlijke afscheid gekomen is. Die kleine pluizige viervoeter is altijd haar hoogste prioriteit. Je zult je erbij moeten neerleggen dat haar telefoon overloopt van de hondenfoto’s. Dus val niet op een vrouw die van honden houdt.

Maar laat je aantrekken door haar bijzondere natuur. Je zal haar niet kunnen vergeten, je zult haar niet kunnen weerstaan. Zij is degene die alles voor haar liefde doet, die je zal opvangen en zich liefdevol om je zal bekommeren.

Word niet verliefd op een vrouw die zo gek en speciaal is. Want haar ziekte is aanstekelijk en als je hier niet immuun voor bent, zal het met jou ook zo vergaan.

Dus word niet verliefd op een vrouw die van honden houdt.”

Echt geniaal! Deze brief verspreidt zich als een lopende vuurtje over het internet en verwarmt wereldwijd de harten. Zo’n ziekte wil toch iedereen?

DEEL deze mooie brief met alle vrouwen die van honden houden!


Bron: Facebook / Maria Rosa Infante

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.