Ze waagden de gok en redden een pitbull. Slechts enkele weken later wordt hij geëerd als een held [video]

Een kat uit Centraal Florida geniet van een van haar negen levens nadat ze door haar nieuwe huisgenoot – een pas geadopteerde pitbull – gered werd uit de handen van coyotes. Kitty speelde rustig in de tuin toen ze plotseling werd aangevallen door twee coyotes. Pam Taylor zag het allemaal gebeuren vanuit haar huis.

coyote

“Ik was de was aan het doen, toen ik plotseling tumult in de tuin hoorde. Toen ik uit het raam keek, zag ik twee coyotes en een van hen had Kitty bij het nekvel en schudde heftig met haar”, vertelde Taylor. De moeder riep haar echtgenoot om hulp, maar toen ze in de tuin aankwamen, waren ze getuige van een ongelofelijke heldendaad van hun pas geadopteerde hond Jack.

Taylor gaat verder: “We hadden Jack nog maar een paar weken en hij had nog niet veel interesse getoond voor Kitty. We waren dus echt geschokt om te zien dat hij het toch voor haar opnam en die coyotes een koekje van eigen deeg gaf.”

Jack kon de coyotes succesvol wegjagen en het stel uit Florida bracht hun kat meteen naar de dierenarts. Kitty verloor een tandje tijdens de aanval en heeft een lichte zwelling in de nek, maar wordt verwacht om helemaal te herstellen.

DEEL deze heldhaftige hond met je vrienden!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.