Ze vonden deze verwaarloosde hond in een park. Wat er dan gebeurt, is ongelooflijk!

Het is altijd weer zo vreselijk om te zien hoe wreed sommige mensen kunnen zijn. Een kleine puppy met misvormde pootjes werd door zijn eerste eigenaar gewoon in het park aan zijn lot achtergelaten. Iemand trof de hulpeloze puppy in het park aan en belde meteen een dierenbeschermingsorganisatie op.

park1

Charlie, zo werd de kleine hond genoemd, kwam eerst een aantal dagen in een asiel terecht, waarna hij in een pleeggezin werd opgenomen. Daar ervaart hij eindelijk de liefde en de genegenheid die hij zo ontzettend hard verdiende. Charlie schiet meteen goed op met zijn andere hondenvrienden en voelt zich kiplekker bij zijn nieuwe familie. De pleegfamilie wilde er alles aan doen om hem te helpen. Hopelijk zou hij op een dag weer normaal kunnen wandelen en lopen. De dierenarts besloot zijn pootjes te corrigeren aan de hand van gipsverbanden.

park2

Charlie moest deze gipsen enkele maanden lang dragen. De kleine puppy had het aanvankelijk moeilijk met deze hulpstukken en wilde ze steeds afwerpen. Daarom kreeg hij een beschermende kraag om.

park3

Maar uiteindelijk bleek de behandeling wel succesvol: de gipsen werden verwijderd om te zien of de spieren op de juiste manier waren gegroeid. Nu was het tijd om Charlie terug te leren lopen en ervoor te zorgen dat zijn spieren voldoende getraind zouden worden.

park4

Zijn kromme pootjes konden succesvol gecorrigeerd worden. De puppy was echter nog altijd op zoek naar een definitieve thuis, maar ook dat heeft hij uiteindelijk gevonden. Zijn nieuwe familie doopte hem Crosby.

park5

Bij deze hondenliefhebbers voelt hij zich helemaal in zijn element. Soms komt ook zijn oude pleegfamilie nog op bezoek om even hallo te zeggen. In de onderstaande video zien we Crosby nog eens aan het werk.

Het leven van Crosby veranderde dankzij mensen met een groot hart voor dieren en hond. Een verstoten hond met een handicap transformeerde in een vrolijke en gezonde puppy. Dit toont nog maar eens aan dat men geen enkel dier mag opgeven!

DEEL deze mooie redding en transformatie met je vrienden!


    Bron: YouTube en Hero Viral

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.