Ze renden allemaal voor deze hond weg. Kijk eens wat er nu met hem gebeurd is…

Sommige mensen zijn gewoon niet geschikt om voor een hond te zorgen. In dit geval is het verhaal erg droevig: een dierenbeschermer ontdekt in de straten van Texas een zwaar misvormde hond. Zijn halve neus ligt open en zijn mond is opengereten. Het ziet er gevaarlijk uit maar in feite is het dier volkomen hulpeloos.

De dierenbeschermer achterhaalt dat de hond Bjarni heet en eigenlijk een familie heeft. Maar als hij die contacteert, delen ze hem mee dat ze de hond in geen geval terug willen. Wellicht vanwege zijn uiterlijk. Hoe hij deze verwondingen opliep, is niet meteen duidelijk. Wellicht zijn het de sporen van een gevecht met een andere hond. De dierenbeschermer is woedend en brengt Bjarni naar een opvangcentrum voor verweesde dieren.

Daar contacteert hij Anne Graber, de oprichtster van de dierenbeschermingsorganisatie “St. Francis Angels.” Anne ziet meteen dat de hond ademhalingsproblemen heeft en moeilijk kan eten. Dit wordt veroorzaakt door het feit dat zijn sinussen helemaal verstopt zitten. Maar hij is alleszins wel een knuffeldier dat gewoon krampachtig op zoek is naar een beetje liefde.

De organisatie overlaadt hem met liefde en zorgen er ook voor dat hij een operatie kan ondergaan. Ze hopen snel een liefdevolle thuis voor hem te vinden, want dat heeft hij meer dan verdiend.

Tijdens de operatie wordt een nieuwe neus gereconstrueerd aan de hand van een huidtransplantatie.

Als Bjarni ontwaakt, kan hij eindelijk weer ruiken, likken, drinken en eten! Om te voorkomen dat hij zijn littekens gaat openkrabben, moet hij eerst nog even een nekbrace dragen.

Maar van zodra deze verwijderd wordt, zien we een onwaarschijnlijk vrolijke hond tevoorschijn komen. Kijk maar eens naar die glimlach! Dit is waarvoor zovele dierenbeschermers het allemaal doen.

En nu kan de organisatie ook het grote nieuws meedelen: “Het is officieel! Bjarni heeft een nieuwe thuis gevonden. Zijn nieuwe eigenaar was op slag verliefd toen hij in de grote ogen van Bjarni keek.”

Het doet goed om te zien dat Bjarni kon ervaren dat er wel nog mensen zijn die om dieren geven.

DEEL deze prachtige redding met je vrienden!

Bron: heroviral.com en Facebook / St. Francis Angels

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.