Ze maakte, 3 dagen nadat hij gestorven was, de etensbak van de hond schoon, Dan ziet ze dat hij een bericht vanuit de hemel stuurt

Iedereen die Bandit kende, inclusief zijn eigenares Catie Callaghan en haar familie, omschreef hem als een “heel goede hond”. De hond hield ervan om knuffels te geven en was altijd erg hecht met zijn eigenaars. Callaghan zegt dat Bandit een bijzondere band had met haar vader, maar de lieve hond was bij iedereen geliefd. Maar na het overlijden van Bandit kreeg Catie een hartverwarmende boodschap die de tranen in je ogen zullen doen springen …

etensbak

“We waren zijn vierde thuis en we hadden het er altijd over dat we hem nooit hebben opgegeven”, vertelde Catie. Omdat hij zo oud was, moest Bandit verschillende operaties ondergaan. Helaas zouden deze ingrepen meteen ook zijn einde betekenen. Toen hij de laatste keer onder het mes ging, werd de 15-jarige hond niet meer wakker.

Callaghan en haar vader waren kapot van verdriet. Nooit hadden ze meer van een hond gehouden dan van Bandit. Hij was echt een lid van de familie. Maar plotseling kreeg de moeder van Callaghan een “teken vanuit de hondenhemel”. Haar familie was dolblij. Twee dagen na zijn overlijden was de familie nog in rouw. Maar dan zagen ze naar zijn waterbak en zagen de boodschap vam hun geliefde huisdier.

“Mijn 15-jarige hond overleed twee dagen geleden. Mijn moeder vond de waterbak vanavond zo. De hondenhemel bestaat”, schreef Catie op Twitter. “We houden van je Bandit”.

Zoals je kunt zien had de bak een lachend gezichtje. Het overblijvende water had zich zo gevormd om de familie Callaghan te laten weten dat Bandit nu gelukkig in de hemel was. “De bak was een teken dat hij gelukkig is”, zei Callaghan.

Geloof jij in een hondenhemel?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden!


Bron: Twitter en AWM.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.