Ze konden hem niet identificeren toen ze hem vonden. Zie hoe zijn wonderbaarlijke herstel uitpakte [video]

Er worden zoveel dieren gewoon op straat achtergelaten. Of ze werden aangereden en ter plaatse aan hun lot overgelaten, of ze zijn voor voorbijgangers met een drukke agenda gewoon onherkenbaar. Een hond dankt zijn leven aan het feit dat hij wel werd opgemerkt door een barmhartige Samaritaan. De hond was in een put met hete teer gevallen. Hij zat helemaal onder de zwarte pek en was als hond nog nauwelijks te herkennen. Hij zag er eigenlijk uit als een dik stuk teer met gras en rotzooi aan.

tar

De goede ziel belde de mensen van India Animal Aid die meteen ter plaatse kwamen om het arme dier te redden. Vier vrijwilligers smeerden de hond gelijktijdig in met olie om de teer los te weken. Naarmate de smurrie loskwam, kon de hond langzaam aan toch terug bewegen. De vrijwilligers hadden drie huur nodig om de teer te verwijderen.

Op het einde van de video zien we de hond vrolijk kwispelstaarten en het is nauwelijks te geloven dat dit dezelfde hond is die ze eerder hadden aangetroffen. Dankzij de inspanningen van deze geweldige organisatie heeft deze hond een tweede kans gekregen in het leven.

DEEL deze spectaculaire redding met je vrienden op Facebook!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.