Ze geeft haar peuter de taak om de hond te voeren. Wat de hond daarvan vindt? HILARISCH!

Een beetje verantwoordelijkheid kan soms wonderen doen als het gaat om gedrag. Als kinderen voelen dat hun hulp gewaardeerd wordt en dat zoiets veranderingen teweeg brengt, willen ze maar wat graag een handje helpen. Ook het feit dat ze even ‘de baas’ mogen zijn over iets is, zorgt er in dat geval voor dat ze zich belangrijk voelen.

Toen mama haar kleine peuter wilde leren hoe je de hond moet voeren, liet ze hem precies zien hoe dat moest, waarna hij het zelf mocht proberen. Hij had het haar in het verleden al talloze keren zien doen. Maar ze had nooit verwacht dat er zo’n schattige reactie van haar zoon en de hond zou volgen voor de camera!

hond-voeren

Zodra zijn moeder de teugels loslaat, rent de peuter naar het voedergebied en wordt daarbij gevolgd door vier Corgi’s. De honden rennen enthousiast heen en weer terwijl de jongen het voer voor ze klaarmaakt. De dieren weten zonder twijfel wat hen te wachten staat. Ze eten hun maaltijd normaal gesproken altijd in de buurt van hun vertrouwde hokken en bedden.

De jongen pakt de grote bakken met eten op en de honden wachten geduldig totdat hij ze voor hen op de grond zet.

De 30 seconden durende video is schattig. De honden zien de peuter als hun leider. Die is op zijn beurt dolgelukkig met zijn verantwoordelijkheid. Hij voelt zich nu echt een grote jongen.

Maar de reactie van de peuter aan het eind van de video is werkelijk hilarisch. Als hij met trotse ogen naar zijn moeder opkijkt, omdat hij de klus goed geklaard heeft, smolt mijn hart.

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.