Ze dachten dat ze een puppy gevonden hadden, dus namen ze het mee naar huis. Maar als het groeit, blijkt het iets anders te zijn…

Toen Hailey Hanestad 5 jaar oud was, wilde ze niets liever dan een puppy. Op een dag kwam haar vader dan thuis met een klein bundeltje vreugde en Hailey kon haar geluk niet op. Omdat Hailey en haar familie op een ranch in Eau Claire, Wisconsin, woonden, was ze niet bang van dieren en verwelkomde de kleine kerel met open armen. Maar wist zij veel dat deze kleine puppy iets heel anders was …

dier

Hailey had geen idee dat haar nieuwe huisdier niet de puppy was waar ze altijd al van gedroomd had. Later gaf papa toe dat het dier eigenlijk een baby van een heel ander dier was. Dit was een baby coyote die een liefdevolle thuis en veel zorg nodig had. Ze noemden hem Wiley en hij werd algauw een cruciaal onderdeel van de familie.

Sterker nog, Hailey en de coyote werden onafscheidelijk. Zo schattig!

dier1

Maar hoe schattig ze ook zijn, Wiley is en blijft een wild dier. Hij weigert echter wel rauw vlees te eten. Het moet gekookt zijn. Lijkt toch een beetje raar voor een coyote niet?

Omdat hij gewoon in huis zit, moet hij zich uiteraard gedragen. Dat wil ook zeggen dat hij in bad moet, hoewel hij daar echt een grondige hekel aan heeft. Hij is net als elke andere hond – alleen heel erg coyote-stijl!

dier2

Het houden van een coyote als huisdier wordt echter wel afgeraden omdat het best gevaarlijk kan zijn. Dit verhaal had heel erg kunnen eindigen. Zou jij ooit een wild dier in je huishouden adopteren?

Laat het ons weten en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: Fishki.net

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.