Ze dachten dat hun vrienden hen voor leugenaars uit zouden maken, dus filmden ze het om te bewijzen dat het echt gebeurde

We houden allemaal van honden, toch? Het zijn die pluizige vriendjes die we graag in ons huis, ons bed en ons hart hebben. En ze zijn echt een onderdeel van de familie, niet? We vonden zopas de beste YouTube video van het jaar. In dit filmpje probeert een gezin te achterhalen waar hun chihuahua tegen bedtijd altijd naartoe gaat. Je zult tranen met tuiten lachen en gewoon doodgaan als je ziet wat dit kereltje uitspookt!

hond

Honden zijn gewoon de beste vrienden die mensen zich kunnen dromen. Als sinds mensenheugenis helpen ze ons voedsel zoeken, streden ze langs onze zijde in oorlogen, hoedden onze kuddes en knuffelden zich ’s nachts tegen ons aan om ons een veilig gevoel te geven.

Nog belangrijker is dat ze ons ook altijd aan het lachen brengen en daar is de onderstaande video nog het beste bewijs van!

DEEL deze hilarische video met elke hondenliefhebber die je kent!Source: Chihuahua sleeps on top of Great Dane by emma_hussey01 on Rumble

Bron: Rumble.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.