Ze bereidde een unieke verrassing voor haar oma voor. Kijk goed naar de arm van de grootmoeder.

De familie Erway genoot van hun bezoekje aan overgrootmoeder toen Olivia gevraagd werd om te zingen. De jongedame draaide zich naar haar oma en begon de populaire hymne “How Great Thou Art” te zingen en dat met een waarachtig engelachtige stem. Maar toen de oude dame (die de hele tijd erg stil was gebleven) plotseling begon mee te zingen, was iedereen geschokt!

oma1

De meesten mensen weten niet dat “How Great Thou Art” aanvankelijk een poëzievers was dat in 1885 in Zweden werd geschreven door een man genaamd Carl Gustav Boberg. Zijn woorden werden vertaald in het Duits en het Russisch en verspreidden zich over heel Europa, voor het echt een hymne werd. Het deuntje vond zijn weg naar de Verenigde Staten en na tientallen jaren klinkt het zoals we het vandaag kennen.

oma2

Als je hoort hoe Olivia en haar overgrootmoeder het liedje samen opbouwen, is het moeilijk om de tranen te bedwingen. De liefde voor Jezus gaat over verschillende generaties, rassen en achtergronden, alsook over sociale en fysieke verschillen heen – en dit schattige duet is daar nog het beste bewijs van!

DEEL dit hartverwarmende optreden met iedereen die je kent!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.