Wreed monster mishandelde deze zwerfhond zo erg, dat ze bijna de hoop op overleven verloor

WAARSCHUWING: Chirurgische foto’s in dit verslag. Schokkende beelden niet voor iedereen geschikt.

We krijgen zelden de volledige omvang te zien van de verwondingen die sommige dieren moeten lijden. De foto’s die op het internet verschijnen zijn vaak maar het topje van de ijsberg van wat dieren moeten verdragen in de handen van dierenbeulen. Wees dus voorzichtig van het volgende artikelen bevat enkele grafische foto’s.

Foxy is een misbruikt dier dat werd opgenomen door Friends Of Emma. Ze werd aanvankelijk van straat gehaald en naar het Fort Worth asiel overgebracht. Ze zat helemaal onder de open wonden die geïnfecteerd waren, en het leek erop dat haar kansen bijzonder pover waren.

De Friends of Emma beslisten om haar toch een kans te geven en begonnen haar wonden te behandelen. Het was toen ze haar verwondingen onderzochten dat ze iets meer te weten kwamen over haar vreselijke verleden.

Het werd duidelijk dat ze wellicht door verschillende mensen meerdere keren mishandeld werd.

Sommige van haar wonden waren necrotisch en bedekt met dood weefsel, terwijl anderen nog vers en gapend waren.

Ze wilden nagaan over de verwondingen interne schade hadden veroorzaakt en voerden daarom een radiografie uit. Bleek dat ze verschillende oude ribbreuken had die niet helemaal genezen waren.

Er hoopte zich eveneens vocht op in de linkerzijde van haar borstholte waardoor haar leven in gevaar was. Een onderzoek door een chirurg wees uit dat haar situatie zelfs nog meer prangend en penibel was.

De necrose had haar lichaam zo diep aangetast dat ze heel lang onder medisch toezicht zou moeten staan om haar herstel te garanderen. Maar dat zou het personeel niet tegenhouden om het minstens toch te proberen.

Dankzij donaties en de tomeloze inzet van de dokters is de toestand van Foxy ondertussen stabiel, maar ze heeft nog een lange weg te gaan.

DEEL deze redding met je vrienden!


Bron: Elizabethhart en Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.