Wreed monster gooide een te vroeg geboren baby bij het afval. Maar een hond draagt de huilende baby terug naar huis

De hond Pui woont bij zijn eigenaar Gumnerd Thongmak in Thailand. De hele wijk is gewend aan Pui die wel blaft naar voorbijgangers, maar zelden iets mee naar huis neemt. Maar die dag was anders.

Pui snuffelde rond op een stortplaats in de buurt en vond een witte zak met een zeer ongewone inhoud. Hij voelde dat het iets belangrijk was en bracht de zak mee naar huis voor zijn eigenaar. Thuis aangekomen, begon hij meteen te blaffen.

Gumnerd opende de tas en deed een schokkende ontdekking. Een pasgeboren meisje! De baby werd onmiddellijk naar het ziekenhuis overgebracht waar ze de nodige onderzoeken onderging. Het werd enkele weken te vroeg geboren en woog 2,5 kg.

De politie vermoedt dat de moeder een tiener was die niet voor haar baby kon zorgen. Moest Pui haar niet gevonden hebben, had dit verhaal wellicht heel anders afgelopen.

De hond kreeg een medaille voor zijn heldhaftige daad en de eigenaar kreeg zelfs een geldelijke beloning van 250 euro. De familie van Pui is immers erg arm en kunnen elk steuntje in de rug gebruiken.

Wat een geweldige hond!

DEEL dit wonderbaarlijke verhaal als ook jij vindt dat deze hond een heel vette kluif verdient!

Bron en afbeeldingen: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.