Wrede vrouw wordt betrapt terwijl ze haar hond mishandelt. Dan gaat de beslissing van de rechtbank viraal

Deze rechter weet van aanpakken! Dat moest Alyssa Morrow uit het Amerikaanse Painesville in Ohio op de harde manier leren toen ze haar hond Moose een week lang alleen thuis had achtergelaten. Zelf zegt ze “dat dit maar voor een week was en dat ze voedsel had achtergelaten.”

Maar haar gepaste straf komt van rechter Michael Cicconetti. Hij is beroemd omwille van zijn creatieve en passende bestraffingen. Als hij leest in wat voor omstandigheden de hond werd achtergelaten, zegt hij dat hij “bijna misselijk wordt.” Maar voor Alyssa heeft hij al het juiste oordeel in gedachten. Hij wil haar echt een lesje leren.

De rechter keek haar strak in de ogen en zei: “Je zal zelf ervaren hoe het voelt om zo te moeten leven. Ik laat je de keuze. Ofwel gevangenis ofwel leven als Moose. 8 uur lang zal je op een vuilnisbelt leven. Je zal de vieste, meest stinkende plaats zoeken en daar blijven – acht uren lang. Als je moet braken, dan braak je, en denk er dan maar aan wat jij je hond hebt aangedaan.”

Alyssa kiest voor de vuilnisbelt, maar dat berouwt ze zich al snel. Huilend zegt ze dat de gevangenis nog beter was geweest. Maar ze leert wel een belangrijke les. Namelijk hoe het aanvult om tussen het afval te moeten leven, alleen, hulpeloos en achtergelaten.

Hieronder kan je video nog eens rustig bekijken. Deze rechter is gewoonweg geweldig! Hij weet precies hoe hij mensen moet bestraffen. Moose heeft ondertussen een pleeggezin gevonden, waar men wel van hem houdt en voor hem zorgt. En Alyssa zij zal dit vast nooit meer doen!

DEEL deze gepaste en rechtvaardige straf met iedereen die je kent!


    Bron: YouTube

    Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

    Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.