Wrede moeder laat bewust haar peuterdochter achter in een supermarkt

We weten dat sommige mensen in staat zijn om hun huisdieren langs de kant van de weg achter te laten of in dierenasielen te dumpen. Maar de droevige realiteit is dat mensen ook hun kinderen achterlaten. Een ouder zijn is niet eenvoudig. Wat doe je als de verantwoordelijkheid teveel wordt?

Je zoekt om hulp. Helaas liet de harteloze vrouw op deze foto haar kind gewoon achter in een supermarkt in Riverside, California.

De bewakingscamera’s registreerden hoe de moeder de winkel binnenwandelt met haar dochter. Ze waren twee minuten samen in de winkel, waarop de peuter afdwaalde, maar de moeder deed geen enkele poging om haar te zoeken.

Een barmhartige Samaritaan wees de moeder op haar verdwaalde peuter, maar die antwoordde botweg om haar gewoon te laten (doelende op het kind). Wat voor een moeder doet zoiets?

De moeder betaalde haar boodschappen en vertrok. Volgens de politie was het opzettelijk. Het kleine meisje identificeerde de vrouw als “mammie” toen ze haar de camerabeelden toonden. Niemand gaf het meisje als vermist op.

De politie kon de vrouw ondertussen identificeren als Chiengkham Cindy Vilaysane. De gouden tip kwam nadat het bericht in het nieuws verscheen.

De tweejarige is ondertussen bij de jeugdbescherming in veilige handen.

DEEL dit schokkende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Facebook en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.