Wrede man schopt in een lift meerdere malen een hond, totdat het beest sterft

Weerzinwekkende bewakingsbeelden leggen het moment vast waarop een hond door een man werd geschopt in een lift in Yibin City in China. De kwetsbare hond werd op het hoofd en tegen het lichaam geschopt en liet een plas bloed op de vloer achter. De lokale politie ontving de aangifte over deze feiten op 25 maart en startte een onderzoek naar de dader.

We zien hoe een man naast de hond knielt en hem plotseling vanuit het niets brutaal begint aan te vallen. Het kleine hoofdje van de hond is zwaargewond en de hond eindigt jankend in een plas bloed.

Het geraakte niet meer overeind alvorens de man een nieuwe aanval inzette. Op het einde van de beelden is te zien hoe de man de hond opraapt en meeneemt.

Mimi Bekhechi, directrice van PETA, zei aan Mail Online dat ze de lokale autoriteiten gecontacteerd hebben om hen aan te manen een grondig onderzoek te voeren en de man zo snel mogelijk op te pakken, voordat hij andere dieren of mensen aanvalt. Ze zei ook nog: “Deze gemene aanval op de beste vriend van de mens moet zeer ernstig genomen worden, want dit individu is een groot gevaar voor de hele samenleving.”

DEEL dit bericht als ook jij pleit voor strengere wetten tegen dierenmishandeling!


Bron en afbeeldingen: Daily Mail UK

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.