Wrede man bond zijn zwaar uitgehongerde hond aan een boom vast en huilt later krokodillentranen

Als mensen op heterdaad op een misdrijf betrapt worden, tonen ze altijd pas achteraf berouw over hun crimineel gedrag. Het gebrek aan medeleven voordat hun wangedrag aan het licht komt, kan terecht op weinig sympathie rekenen. Een barmhartige Samaritaan merkte een uitgemergelde hond aan een boom in een voortuin op.

Hij zat daar al weken en zijn leven hing aan een zijden draadje. Hij nam foto’s en deelde ze op de sociale media. Hij maanden mensen aan om de hulpdiensten te bellen en het verhaal zoveel mogelijk te delen. Het wekte de aandacht van de politie en de hond werd in beslag genomen door de dierenbescherming van Jackson Animal Control. Toen de hond werd meegenomen, had de eigenaar tranen in de ogen, maar hij zou niemand overtuigen met zijn valse krokodillentranen.

Kijk maar eens naar deze foto:

De arme puppy krijgt nu medische verzorging. Hoewel zijn leven nog aan een zijden draadje hangt wegens een geïnfecteerde staart en parasieten, zijn de medewerkers van de dierenbescherming hoopvol dat hij toch helemaal zal kunnen herstellen.

DEEL deze redding met je vrienden en meld elk geval van dierenmishandeling of verwaarlozing meteen aan de autoriteiten!


Bron: Hero Viral

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.