Wrede boer gooit pasgeboren kalfje langs de kant van de weg, zodat het geen melk van zijn moeder zou drinken

Toen de redders van Animal Aid Unlimited uit India een telefoontje kregen dat een veeboer net een pasgeboren kalf uit zijn vrachtwagen had gedumpt, wisten ze dat het een race tegen de tijd zou worden om hem te redden.

Helaas worden pasgeboren mannelijke kalveren meteen na de geboorte bij hun moeder weggenomen. Dit is een gangbare praktijk in melkveebedrijven. Dit wordt gedaan om te vermijden dat de baby ook nog maar een druppel van de moedermelk zou drinken.

Afbeelding: Animal Aid Unlimited

De arme baby was nog vochtig van de nageboorte en Animal Aid wist dat hij wanhopig op zoek was naar melk en troost. Het was een hartverscheurend tafereel.

In het opvangcentrum kreeg hij zijn eerste melk en de redder schreef op hun YouTube-kanaal: “Geen enkele baby zou bij zijn moeder weggenomen mogen worden, dus we deden alles om hem geliefd en veilig te doen voelen.”

Afbeelding: Animal Aid Unlimited

Naarmate de dagen verstreken werd het kalfje sterker en sterker en ze noemden hem Dil, wat “hart” betekent in Hindi. Na twee maanden was Dil eindelijk oud genoeg om met zijn vriendjes buiten te spelen.

Bekijk de onderstaande geweldige video en DEEL dit bericht met iedereen die je kent!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.