Wonderhond overleeft een gevecht met een stekelvarken waarbij stekels haar hart en longen doorboorden

Honden begroeten nieuwe mensen en dieren door hen te besnuffelen. Drie Canadese honden moesten op de harde manier leren dat niet iedereen dat leuk vindt.

Toen de honden van Dennis Mazur genaamd Mahalo, Nestah en Soljah op een namiddag uitgelaten werden, ontdekte de negenjarige Soljah een stekelvarken in een oude stal. Soljah begon aan het dier te snuffelen en eindigde met enkele stekels in zijn kin.

Afbeelding: Mike Gerrard

Soljah slaakte een kreet en plotseling stonden de twee andere honden langs haar zijde om haar te verdedigen tegen het stekelvarken. “De honden namen het voor elkaar op als grote broers en dat liep slecht af”, vertelde Mazur. Nestah kreeg meer dan 1.000 stekels in zijn gezicht en Mahalo was er zo mogelijk nog erger aan toe. Enkele stekels kwamen in zijn hart en longen terecht.

Afbeelding: Mike Gerrard

Mazur haastte zich naar de dierenarts en daar konden ze gelukkig behandeld worden. “De dokter zei dat het een wonder is … als alles goed verloopt zouden ze helemaal moeten herstellen.” Mike Gerrand, een vriend van Mazur, begon een crowdfundingcampagne om de rekeningen te helpen betalen.

Afbeelding: Mike Gerrard

DEEL dit merkwaardige verhaal met iedereen die je kent!

Bron: Life Daily en Mike Gerrand

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.