Ze wikkelen de puppy zonder voorste poten in plasticfolie. Het resultaat zal je hart doen smelten.

Het kleine hondje Daffodil had een vreselijke start in het leven. Ze werd gewoon in de gietende regen in een straat in San Francisco gedumpt, moederziel alleen in een kartonnen doos. En dat had voor deze puppy dodelijk kunnen aflopen want Daffodil heeft geen voorste pootjes. Getraumatiseerd en doodsbang werd ze uiteindelijk toch gered. Ze had het geluk dat er toevallig mensen met een gouden hart voorbijkwamen. Dat redde haar leven.

Ze wassen Daffodil, verwennen het arme diertje en vervolgens wilden ze haar een stuk levenskwaliteit teruggeven: haar mobiliteit. Ze werd in plasticfolie gewikkeld om een gipsafdruk van haar lichaam te kunnen maken. Aan de hand van deze gipsafdruk werd vervolgens een korset gemaakt en Daffodil kreeg zo een geheel op maat gemaakte hondenrolstoel.

Wat mooi van deze mensen! Ondertussen heeft dit hondje zelfs een liefdevolle thuis gevonden. Ze moet nog een beetje oefenen met haar nieuwe rolstoel, maar wordt met de dag beter en is echt het zonnetje in huis.

Hieronder zien we de eerste pogingen van Daffodil in haar nieuwe rolstoel. Deze beelden doen echt je hart smelten! DEEL dit verhaal als ook jij blij bent dat Daffodil een tweede kans heeft gekregen in het leven!

Bron en afbeeldingen: Barpost en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.