Ze werd tegen haar kaak geschopt en jankte van de pijn. Nu heeft ze eindelijk haar glimlach terug

Het is ongelofelijk wat sommige dieren moeten doormaken en toch nog altijd zo lief blijven als nooit tevoren. Mara is een straathond die werd aangetroffen in de straten van Karditsa, Griekenland.

Een barmhartige Samaritaan en lokale dierenbeschermer, Diasozo, vond haar in pijn en benaderde haar. Ze merkten dat haar onderkaak compleet los en open hing. Ze kond haar mond niet sluiten en dus niet eten.

Ze brachten Mara naar de dierenarts, die zei dat de oorzaak van haar gebroken kaak niet helemaal zeker is, maar wellicht veroorzaakt werd door een harde schop tegen haar kaak. De röntgenfoto bracht de ernst van haar situatie aan het licht.

Ze zeggen dat ze het twee weken lang uitschreeuwde van de pijn voordat Diasozo haar vond. Niemand anders deed iets om haar te helpen. De dierenartsen werkten snel en voerden meteen een operatie uit. Ze moesten de kaak terug op haar plaats zetten en de gebroken botten herstellen.

Ondanks het feit dat ze door de hel ging, is en blijft Mara een schatje. Als ze haar redders ziet begint ze vrolijke te springen en te kwispelstaarten.

Totdat haar kaak helemaal genezen is mag ze alleen maar vloeibare voeding eten. Maar het belangrijkste is dat ze nu veilig is en alle liefde krijgt die ze verdient.

Bekijk het videoverslag hieronder en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron: YouTube ; Afbeeldingen: Shared

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.