Weespuppy’s leiden hun redders naar hun broertjes en zusjes als hun mama niet meer terugkeert

Het is hartverscheurend om een kat of hond te zien die op straat moet leven, en dat is nog erger als je weet dat ze vroeger misschien wel een thuis hebben gehad. Zo mogelijk nog meer hartverscheurend zijn dieren die op straat geboren worden en nooit de warmte van een thuis zullen kennen.

Afbeelding: Life Daily

De volgende video is van de geweldige mensen van Hope For Paws, een dierenwelzijnsorganisatie uit Los Angeles, die jaarlijks ontelbare dakloze en hulpeloze dieren redden. In de onderstaande video maken we kennis met een vrouw die enkele uitgehongerde puppy’s in de buurt van haar huis begon te voederen nadat ze ontdekt had dat ze door hun moeder werden achtergelaten.

“De moeder verliet hen op een dag om naar eten te zoeken en kwam nooit meer terug”, schreven de helden op YouTube. “Gedurende twee weken werden ze gevoederd door een barmhartige Samaritaan uit de buurt en dan kregen ze een oproep op de noodlijn van de organisatie. Omdat de honden in nogal dicht struikgewas lagen, was het niet eenvoudig om de puppy’s te redden. De eerste twee puppy’s gaven zich relatief eenvoudig over, maar de redders beseften dat er nog drie puppy’s in de bosjes verscholen lagen.

“Enkele puppy’s schreeuwden omdat ze nooit eerder door mensen aangeraakt werden, maar we konden ze redelijk snel geruststellen”, schreven ze. Gelukkig konden er die dag vijf puppy’s gered worden en vandaag leiden ze een veel beter leven dan ze op straat ooit gehad zouden hebben.

DEEL deze hartverwarmende redding met iedereen die je kent!

Bron: YouTube en Life Daily

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.