Wat dit kleine katje is overkomen, is gewoonweg pervers en misselijkmakend. Wie doet zoiets?!

In de Spaanse stad Toledo, ten zuidwesten van Madrid, heeft de dierenorganisatie “Asociación Animalista Su Vos Toledo” schokkende foto’s gepubliceerd van Dante, een kleine kater, die het jongste slachtoffer van een dierenbeul is geworden.

In haar Facebookpost verklaart de organisatie de omstandigheden van de verwondingen en toont ons hoe dringende de behandeling nodig was: midden in het hoofd van Dante stak een pijl!

“We tonen hier enkele foto’s van de operaties die Dante moest ondergaan. We bedanken nogmaals de dierenkliniek van de stad voor hun snelle reddingsactie en alle andere groepen die ons steunen.”

“We werden hier met een grof geval van dierenmishandeling geconfronteerd en we zullen niet rusten voor de dader gevat is. Zoals je kunt zien, werd de kater met een kruisboog in het hoofd geschoten.”

“Dante werd aangetroffen in de wijk van Cornisa, in het historische gedeelte van Toledo. Er loopt een moordenaar rond in onze straten. De kleine Dante is stabiel, maar hij wordt de klok rond in de gaten gehouden. Vannacht werd de pijl, enkele uren na de redding, uit zijn hoofd verwijderd.”

“Gelukkig heeft de kleine kater er geen hersenbeschadiging aan overgehouden. Als alles goed gaat, zal Dante snel herstellen. Bedankt aan alle mensen die ons gesteund hebben en aan alle mensen die dit bericht delen, want het is belangrijk dat iedereen over deze feiten zou horen. Hartelijk dank voor jullie steun!”

Hopelijk wordt de dader snel gevat. Dante heeft geluk gehad dat hij op behulpzame mensen met een hart voor dieren stootte.

DEEL dit bericht want dit soort gruweldaden mag niet onder de mat geveegd worden!


Bron: Antena3.com en Facebook / Asociacion Animalista Su Vos Toledo

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.