Ze was een verwaarloosde circustijger, die nooit liefde had gevoeld. Dan vindt ze haar soulmate

Er gaat niets boven de weerbaarheid van een dier nadat ze uit een vreselijke situatie gered werden. We zien het steeds weer. Een onschuldig dier werd verwaarloosd of mishandeld en moet opnieuw leren vertrouwen.

tijger1

Afbeelding: In-Sync Exotics

Dat is precies wat Aasha, een prachtige Bengaalse tijger, overkwam die gedurende de eerste zeven maanden van haar leven zwaar verwaarloosd werd. Ze woog veel te weinig en zat helemaal onder de uitslag toen In-Sync Exotics Wildlifde Rescue haar opnam en terug gezond maakte.

tijger2

Afbeelding: In-Sync Exotics

In-Sync Exotics Wildlife Rescue and Educational Center redde de Bengaalse tijger Aasha toen ze zeven maanden oud was. Ze woog toen amper 14 kg, het gemiddelde gewicht van een tijger van 4 maanden oud. Bovendien zat ze vol kale plekken.

tijger3

Afbeelding: In-Sync Exotics

Na acht weken van medische baden begon haar huid eindelijk te genezen en begon haar prachtige vacht opnieuw aan te groeien. Ze had ondertussen ook gewicht gewonnen sedert ze werd gered.

tijger5

Afbeelding: In-Sync Exotics

Aasha begon van haar badjes te houden en begon in haar vrije tijd zelfs een beetje te zwemmen. Ze bloeide onder de zorg van de vrijwilligers helemaal op en was onherkenbaar in vergelijking met de verwaarloosde, schuchtere tijger die ze aanvankelijk was. Ze ontmoette zelfs iemand heel bijzonder.

tijger6

Afbeelding: In-Sync Exotics

Aasha werd langzaam voorgesteld aan een andere geredde tijger genaamd Smuggler en uiteindelijk konden we met elkaar optrekken. Vandaag zijn de twee onafscheidelijk en wonen ze zelfs in hetzelfde verblijf.

tijger7

tijger9

Afbeelding: In-Sync Exotics

Aasha leidt een heerlijk leven in het verblijf en geniet van elke minuut die ze met Smuggler mag doorbrengen – dat zien we op deze schattige foto’s maar al te goed.

tijger11

Afbeelding: In-Sync Exotics

Dit is zo’n prachtig dier!

DEEL dit wondermooie verhaal met elke dierenliefhebber die je kent!


Bron: The Dodo en www.relayhero.com

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.