Het was liefde op het eerste gezicht voor de medewerker van de dierenkliniek. Daardoor werd de gewonde hond van een leven vol mishandelingen gered

Een stel barmhartige Samaritanen vond Calvin, een pitbullmix, toen hij met een zware verwonding aan zijn poot over de straat zwierf. Aangenomen wordt dat hond werd gebruikt als lokaas voor vechthonden, hetgeen wil zeggen dat hij gebruikt werd om de agressiviteit van andere, grotere honden te testen. Het was duidelijk dat de vorige eigenaars van Calvin er niet om gaven of hij zou leven of sterven.

Het koppel dat hem naar de dierenarts bracht, wilde hem helpen, maar waren algauw overweldigd door de hoge medische kost, geraamd op meer dan 10.000 euro.

Ze richtten een GoFundMe pagina op en brachten de hond naar Corinne Manley, een dierenarts van het Blue Pearl Specialty and Emergency Pet Hospital in Spring, Texas. Manley zeg dat het duidelijk is dat Calvin bij haar een permanente thuis heeft gevonden. Dankzij de crowdfundingcampagne kon zelfs meer geld ingezameld worden dan nodig was voor de medische behandeling van Calvin.

Manley schreef op de pagina: “Het werd gevonden met een zware verwondingen over zijn hele lichaam, maar vooral aan zijn achterste poot. Als we hem niet succesvol kunnen behandeling dringt de amputatie zich op. Hij heeft wormen en zal ook hiervoor een intensieve behandeling moeten ondergaan. Hij is gewoon de liefste kerel en wil geliefd zijn.”

En verder zegt ze nog: “Ik denk dat Calvin gewoon bij mij blijft.”

DEEL dit hartverwarmende verhaal over een gepassioneerde dierenarts met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.