Ze waren er niet zeker van hoe lang deze kleine pup zou leven. Maar je gaat zo meteen iets schitterends zien

Een kleine puppy werd moederziel alleen aangetroffen in het park. Ze was veel te klein om zonder haar moeder te zijn en het was duidelijk dat ze alleen niet lang zou kunnen overleven. Dat is het moment waarop iemand deed wat er gedaan moest worden en bracht haar naar huis. De barmhartige Samaritaan die haar ontdekte, raapte haar op en bracht haar naar huis om haar daar te verzorgen.

Afbeelding: Tails of a Shelter Vet

Maar Lily ging snel achteruit. Toen het duidelijk werd hoe ernstig het gesteld was met haar gezondheid werd ze naar het San Jose Animal Care Center gebracht.

Afbeelding: Tails of a Shelter Vet

Ze woog amper 250 gram en het zag er niet goed uit voor Lily. Het personeel twijfelde of ze de volgende 30 minuten wel zou overleven.

Afbeelding: Tails of a Shelter Vet

Hieronder zie je een van de vele dierenartsen die Lily behandelden.

Bron: YouTube

Maar enkele uren later ging het veel beter met Lily. Ze vonden ook een dierenverpleegster die voor Lily wilde zorgen. Zo had ze een plekje om naartoe te gaan als ze gezond was om te reizen.

Afbeelding: Tails of a Shelter Vet

Twee weken na haar doodsstrijd was Lily veel gezonder, en had ze een onweerstaanbare drang om te spelen!

Afbeelding: Tails of a Shelter Vet

Hoewel dit verhaal een happy end kent, adviseren dierenartsen om altijd goed in de gaten te houden of een moederhond toch niet in de buurt is. Alleen als je echt zeker bent dat een puppy door zijn moeder verlaten werd, mag je hem meenemen voor verzorging. Puppy’s gedijen immers nog altijd het beste onder de hoede van hun eigen moeder.

DEEL deze hartverwarmende transformatie met je vrienden!

Bron: The Forever Dog

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.