De vrouwtjeshond schreeuwt van de pijn en de angst als haar redder haar aanraakt. Zoals ze er nu uitziet, bezorgt het me een ongelooflijk goed gevoel

In de straten van de stad Koochesfehan in Iran leven vele dakloze en verwaarloosde dieren, de zonder een helpende hand vaak aan de dood door honger of ziekte zijn overgeleverd. Hosein Mohammadi, die het leed van deze dieren niet langer kon aanzien, richtte daarom zijn eigen hulporganisatie op genaamd “Sezar Sanctuary”, die zich onvermoeibaar inzet voor straatdieren, die buiten Hosein en zijn medewerkers niemand anders op deze wereld hebben.

Toen Hosein een noodoproep beantwoordde en een uitgehongerde hond met een ernstige huidziekte aantrof, moest hij zelf even slikken. De huid van het dier is zo ontstoken dat elke aanraking helse pijnen veroorzaakt. Ze schreeuwt het uit van de pijn als hij haar in zijn auto legt.

Afbeelding: YouTube

Maar des te wonderbaarlijker is het om haar herstel en transformatie te zien. En dat allemaal dankzij de goede zorgen en liefde van deze organisatie.

Ondertussen is deze lieve hond weer helemaal gezond en mag ze zich verheugen op een nieuwe familie.

DEEL deze fenomenale redding met je vrienden!

Bron: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.