Vrouw ziet op Facebook een foto van een zielige bejaarde hond en rijdt vervolgens 2 uur om hem te adopteren

Dit is Jaripo. Jaripo werd door zijn eigenaar naar het Lancaster County Animal Shelter gebracht. Het personeel kreeg te horen dat Jaripo ernstig ziek was en dat men hem zou moeten laten inslapen. Voor ze hem zouden euthanaseren, besliste het personeel om zijn verhaal op de sociale media te delen.

Afbeelding: Shareably

De post werd gezien door Christina Morgan, oprichter van Paw Works. Ze sprong meteen in haar auto om de 18-jarige hond te ontmoeten.

Afbeelding: Paw Works

Morgan nam Jaripo mee naar de dierenarts en daar werd vastgesteld dat de hond pijn aan zijn heupen had – wat niet verrassend is op 18-jarige leeftijd. Hij had ook wat verzorging aan zijn tanden nodig.

Afbeelding: Paw Works

Van een terminale ziekte werd niet het minste bewijs gevonden. Wie geeft een hond zomaar af en liegt er dan nog over? Wilden ze gewoon niet meer voor deze bejaarde hond zorgen? Hoe wreed!

Afbeelding: Paw Works

Sommige mensen hebben gewoon geen verantwoordelijkheidsgevoel. Honden zijn levende wezens. Als je er eentje in huis neemt, moet je daar je hele leven voor zorgen.

Afbeelding: Paw Works

Je kunt een hond niet gewoon in het asiel dumpen omdat hij oud en grijs is. Maar helaas gebeurt dat al te vaak. In het geval van Jaripo bleek dit echter een goede beslissing te zijn. Jaripo woont nu in een pleeggezin. Hij zal zijn oude dag in complete luxe kunnen doorbrengen, omringd door de liefde en aandacht die hij verdient!

Afbeelding: Paw Works

DEEL dit mooie adoptieverhaal met je vrienden!

Bron: Paw Works en Shareably

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.