Vrouw ziet oorlogsveteraan ui de auto stappen en herenigt hem met zijn 2 zoekgeraakte honden

In een episode van Animal Planet zorgden de vrijwilligers Tia en Mariah voor een aangrijpend gebaar dat razendsnel viraal ging.

reunie

Tia en Mariah hadden gehoord over het verhaal van Joshua en waren erdoor aangegrepen. Hij was een oorlogsveteraan die het als gewone burger moeilijk had om zich aan te passen aan het alledaagse leven. Hij voelde zich een beetje geïsoleerd in deze drukke en chaotische maatschappij. Maar hij vond steun bij twee prachtige honden. Panda en Mama bleven altijd bij Joshua wanneer andere mensen hem in de steek lieten.

Maar het noodlot sloeg toe toen Joshua gedwongen werd om naar California te verhuizen en Mama en Panda konden niet mee. Hij miste zijn honden echter zo hard dat hij aan Tia en Mariah vroeg om ze hem te brengen.

Ze reden de honden helemaal naar Los Angeles waar een hartverwarmende reünie plaatsvond. Het is meteen duidelijk dat de honden hem ook vreselijk hard gemist hebben. En belangrijker: de honden eten eindelijk terug. Bleek dat de honden gewoon stopten met eten toen Joshua moest vertrekken.

DEEL deze ontroerende reünie met je vrienden!

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.