Vrouw ziet een eenzaam hondje, wat trillend van angst aan een boom was vastgebonden, nadat zijn eigenaar naar de gevangenis moest

Vorige dinsdag vond Maria Jaramillo een klein hondje vastgebonden aan een boom met twee voederbakjes en een zak naast zich. Naast de hond was een bordje met de boodschap: “Gratis puppy. Naam is Scooter. Eigenaar moest vandaag de gevangenis in.”

“Scooter zat daar in het gras. Hij was echt bang. Hij trilde als een blad”, zei Jaramillo. “Het brak mijn hart. Ik kon die hond niet achterlaten en er waren heel wat mensen die hem ook hadden gezien maar niets deden. Ik zei tegen mijn man dat we iets moesten doen.”

Het nichtje van Jaramillo postte de volgende oproep op Facebook:

“Mijn nichtje vond deze hond vastgebonden aan een boom en we weten niet wat te doen … de eigenaar is duidelijk een stuk afval en liet de hond daar achter. Het wordt donker en we willen hem hier niet laten. Iemand ideeën? Op lange termijn kan ik de hond zelf niet houden.”

De mensen van Southeastern Homeless Animals zagen de post en nu wordt Scooter verzorgd door oprichtster Paula Langford. “De hond is veilig nu, hij is in goede handen”, was de volgende Facebookupdate. “Hartelijk dank aan iedereen die geholpen heeft!”

DEEL deze redding met je vrienden!

Bron en afbeelding: Facebook / Blanca Anahi Cushman

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.