De vrouw woont samen met meer dan 1.000 katten – Kijk maar eens hoe de binnenkant van haar huis eruitziet.

We kennen allemaal wel de spreuk dat we alles met mate moeten doen. Maar daar denkt Lynea Lattanzio, 68, heel anders over. Zij woont namelijk samen met meer dan 1.000 katten! Tot voor kort woonde ze in een riant huis met een groot zwembad en zicht op het water, maar ze koos ervoor om het te verkopen en woont nu in een caravan. De reden? Ze wou nog meer zwerfkatten helpen!

Lynea zegt dat ze in haar leven meer dan 28.000 katten heeft gered. Ze noemt zichzelf de Crazy Catlady en het begon allemaal in de vroege jaren ’90 toen ze voor het eerst besloot om 15 kittens in huis te nemen. Sindsdien volgde ze een opleiding als dierenverpleegkundige en vond ze een nieuw doel in het leven.

De caravan van Lynea is gelegen op een stuk grond van 24.281 vierkante meter, omringd door hekken. Hier hebben de katten ruimte genoeg om te ravotten en rond te lopen.

Bekijk de onderstaande video om deze unieke dame en haar opvangcentrum voor katten te leren kennen en vergeet dit bericht niet te DELEN met je vrienden!

Bron en afbeelding: YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.