Vrouw weigert huwelijksaanzoek, omdat haar aanstaande bruidegom niet haar hond wilde hebben

Karishma Walia houdt boven alles van haar hond Lucy. Deze liefde werd eens op de proef gesteld toen de jonge Indische haar verloofde leren kennen – een welstellende man uit New Delhi. Haar moeder vond hem een goede partij, maar Karishma is een andere mening toegedaan. Haar toekomstige echtgenoot heeft een probleem met Lucy.

Afbeelding: Relay Hero

In een tekstbericht laat de bruidegom weten dat hij geen huisdieren in het huishouden duldt. Maar hij bijt in het stof met zijn eis om haar geliefde huisdier los te laten: Karishma zegt het huwelijk af. “Ik verlaat mijn hond voor niemand” schrijft ze hem, waarop die laatste het sarcastische antwoord geeft dat ze dan maar met haar hond moet trouwen. Karishma merkt dan helemaal dat het de juiste beslissing was om niet met hem te trouwen.

Afbeelding: Relay Hero

Haar familie vindt dat ze een vergissing begaat om deze welstellende man af te wijzen, maar de dame houdt voet bij stuk: wie met haar wil trouwen zal Lucy erbij moeten nemen.

Als we in de ogen van de prachtige viervoeter kijken, kunnen we Karishma helemaal begrijpen. Achteraf gezien, is ze blij dat ze nog voor het huwelijk de ware aard van haar toekomstige echtgenoot heeft leren kennen. Met zo een dieronvriendelijke mens kan toch niemand samenleven.

DEEL dit bericht als jij hetzelfde gedaan zou hebben!

Bron: Relay Hero

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.