Vrouw voelt vreemde bultjes onder de vacht van haar hond. Dan beseft ze wat er in haar eigen achtertuin gebeurd was.

Toen Hayden vreemde littekens op het lijf van haar hond Jackson opmerkte, dacht ze dat het insectenbeten waren. Toen ze wat beter keek, was ze geschokt door wat ze zag. In plaats van bultjes, besefte dat Jackson’s lichaam eigenlijk vol gaatjes zat. Hayden haastte zich met Jackson naar de dierenarts, waar zijn vacht geschoren werd. Dan kwam aan het licht dat Jackson met meer dan 60 pellets en loodjes van een BB-gun beschoten werd.

De dierenartsen verwijderden 20 pellets en zeven BB-gun loodjes. 20 pellets zitten nog in zijn lichaam en de andere 20 pellets werden door zijn lichaam afgeketst. De politie controleerde de huizen in de buurt van de woning van Hayden en troffen een BB-gun en pellets aan in het huis van Tim Woodard.

Woodard werd gearresteerd voor drugsbezit en de labotesten moeten uitwijzen of hij inderdaad de dader was. Als de pellets overeenstemmen met diegenen aangetroffen in het lichaam van Jackson mag hij zich aan een fikse straf wegens dierenmishandeling verwachten. Craig Hayes, een politieagent van Seymour die het onderzoek leidt, zei: “Ik heb nog nooit geweten dat een dier zoveel keer werd beschoten. Het is een vreselijke zaak en het is gewoon droevig om te zien.”

Gelukkig is Jackson in goede handen en zal hij hopelijk snel helemaal hersteld zijn. We wensen hem alleszins veel beterschap toe.

Moet Woodard de gevangenis in voor wat hij deze arme hond aandeed? Laat van je horen in de reacties op Facebook en DEEL dit bericht met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: Honest To Paws en YouTube

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.