Vrouw vindt gehandicapte veteraan in tranen. Dan ziet ze wat een buur gedaan had.

Christopher Garrertt, een voormalige gevechtsingenieur, nam deel aan een missie in Afghanistan toen hij plotseling in de buik werd geschoten. Hij keerde terug naar huis en probeerde zijn dagelijkse routine te hernemen, inclusief een of twee keer per week het gras maaien. Daarvoor gebruikte hij een klassieke duwmaaier.

Garrett is echter 100 procent werkongeschikt, dus dergelijke klusjes zijn voor hem extra moeilijk.

Onlangs hoorde zijn vrouw, Brittany, hem buiten huilen. Er bleek niets aan de hand. Maar nadat ze met hem gepraat had, wist ze wat er fout, of beter gezegd, goed was.

Een buur, die anoniem wil blijven, had gezien hoe Garrett moeite had met zijn grasmaaier. Dus besloot de man om hem en zijn familie te zegenen door hem een gloednieuwe John Deer zitgrasmaaier te kopen.

Op de grasmaaier zat een briefje: “Ik hoop dat dit tijd bespaart voor dingen die het belangrijkste zijn in het leven. Bedankt voor je dienst en voor mijn vrijheid. Hoogachtend, een dankbare Amerikaan.”

De twee waren dolblij met het geschenk. Nu kan hij inderdaad op andere, belangrijkere dingen focussen, zoals vader en echtgenoot zijn. Dit geschenk zal hem zeker veel tijd en pijn besparen, en we zijn zo blij voor hem!

DEEL dit inspirerende verhaal met je vrienden!

Bron en afbeeldingen: So Share This

Schrijf je nu in op onze nieuwsbrief.

Als eerste op de hoogte? Schrijf je dan snel in op onze nieuwsbrief.